Selma Bajrami nakon operacije: Ubijaju me bolovi, a sina nisam videla još uvek

Pevačica Selma Bajrami tvrdi da nakon operacije trpi velike bolove. Međutim, više je muči to što joj bivši suprug Mujo Mušić i dalje ne dozvoljava da vidi njihovog sina Darisa.

Pevačica Selma Bajrami operisana je u jednoj klinici u Beču, gde joj je ostranjeno strano tkivo sa jajnika. Ona iz bolničke postelje priča o nesnosnim bolovima koje trpi, ali i tome da je više muči to što joj bivši suprug Mujo Mušić i dalje ne dozvoljava da vidi njihovog sina Darisa.

Ona priznaje da jedva čeka da napusti bolnicu i vrati se normalnom životu, priželjkujući susret sa trogodišnjim sinom.

Operacija je dobro prošla, ali od bolova ne mogu da spavam, i to mi zadaje dosta muke. Lekari kažu da je to normalno prvih nekoliko dana. Istrpeću bolove, ali mnogo više me muči to što mi Mujo i dalje ne dozvoljava da vidim sina, što mi je u ovim trenucima potrebno. Sada, kada prolazim kroz ovaj pakao u životu, Darisova podrška mi je neophodna. Konačni patološki nalazi tkiva koje su mi uklonili biće tek za desetak dana – kroz suze priča Selma.

Za nekoliko dana treba da idem kući, pa se nadam da će mi bivši suprug omogućiti da vidim dete jer po zakonu mora da mi to dozvoli – nada se pevačica, koja nam je poslala fotografije iz bolničke sobe, gde se sprijateljila sa jednom pacijentkinom kojoj se jada kako bi joj bilo lakše.

Selma, inače, ima starateljstvo nad Darisom, ali je sina za novogodišnje praznike poslala kod oca, gde mu je zbog svoje hirurške intervencije produžila boravak.

Izvor: Alo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273