Seka Seka Aleksić iskulirala Sašu Popovića

Zvao je da bude član žirija pored Jelene Karleuše, međutim ona to nije prihvatila

Saša Popović pokušao je da napravi opštu pometnju u njegovoj emisiji „Zvezde Granda“, a palo mu je na pamet da pored Jelene Karleuše kao gosta iznenađenja dovede Seku Aleksić iako njih dve ne mogu očima jedna drugu da vide.

Rat između Jelene i Seke traje godinama i ne postoji uvreda koju u medijima nisu rekle jedna za drugu. Iako su mnogi pokušavali da ih pomire nije im pošlo za rukom.

Saša je pitao Jelenu Karleušu da li bi imala nešto protiv da zove Seku i da ona sedne pored nje, na šta je Jelena rekla da nema problem s tim i da pored nje može da sedne ko god hoće, da je sve to zabava i šou biznis.

On je onda pozvao Seku i predložio joj je ideju. Međutim, ona nije bila za to i kulturno je objasnila Saši da ne želi da se pojavljuje pored Jelene i da samo gubi vreme ubeđujući je.

Sledeći plan Popoviću je Dara Bubamara s kojom Jelena već dugo takođe vodi medijski rat, a da li će ona pristati videćemo. Popović je takođe rekao svojim prijateljima da nije odustao od Seke i da je siguran da će je ubediti kad tad.

Izvor: ExpressMagazin


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273