Seka dobila kritike zbog teretane, pa uzvratila udarac: Ne verujem koliko su se neke mame “umislile” (video)


Seka Aleksić se krajem septembra prošle godine porodila, a onda je počela da radi na vraćanju u formu, pa je često možemo videti kako vežba u teretani. Ipak, njeni pratioci su je zbog toga kritikovali.

Naime, pored mnogih pozitivnih komentara, našli su se i oni koji su je osudili zbog toga što trenira samo nekoliko meseci posle porođaja.

Zbog toga je Seka rešila da reaguje.

“Kad mužić daje podršku nema ništa lepše! Ne verujem koliko su neke mame “umislile” da se ne sme trenirati posle porođaja! Ko vam je to rekao?! Savet svih razumnih i normalnih lekara je da se posle dva meseca od porođaja lagano krene sa treninzima! Hoću da vas pitam: Čips se sme jesti i sve sto dohvatiš pod ruku?! Pa, valjda ste svojoj deci potrebne zdrave, lepe, raspoložene i srećne! A bićete ako ste zadovoljne sobom. Ne razumem ove koje savetuju da se ne trenira, pa zar nije trening nešto najbolje i najzdravije što ćete sebi priuštiti?! Najlakše je sedeti za kompom i kuckati gluposti! Dođite bre da treniramo, da vidite šta je pozitivna atmosfera oko vas i kako uz dobro društvo sve možete! Manite se gluposti i pitanja “zar se sme trenirati posle porođaja” … “da li smeš jesti proteine” itd… gluposti”, napisala je ljuta pevačica.

U snimcima ispod pogledajte na koji način pevačica skida kilograme.

loading...