Saša Kovačević priprema spektakl u Makedoniji: Pevaću i Tošetove pesme

Nakon velikog uspeha koji je krajem 2015. godine postigao sa pesmama „Rođendan“ i „Živim da te volim“, Saša Kovačević polako se priprema za svoj prvi solistički koncert, koji će 19. marta održati u areni Boris Trajkovski u Makedoniji.

Jedan od najomiljenijih pevača tinejdžerske populacije, po prvi put će u svojoj karijeri održati solistički koncert u ovako zatvorenom prostoru, a da su pripreme uveliko u toku potvrdio je u emisiji Exkluziv i sam Saša i otkrio, šta publika koja bude prisustvovala ovom spektaklu može da očekuje: „Biće mojih pesama, ali biće i par numera mog dragog kolege Tošeta Proeskog“, rekao je Kovačević, koji će uskoro otputovati na Tajland, kako bi napunio baterije za obaveze koje ga očekuju u narednom periodu.

Podsetimo, krajem decembra Saša Kovačević objavio je emotivnu baladu „Živim da te volim“, koja je oborila sve moguće rekorde i nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273