Sarađivali sa fanovima: Uskoro novi album grupe Miligram

Grupa “Miligram“ najavila je svoj novi album koji će objaviti u novembru ove godine, a neke pesme na albumu rađene su u saradnji sa njihovim fanovima!

Novi ‘Miligram’ izaćiće krajem novembra ili početkom decembra. To je jedan veliki i kompilikovan album koji je stvaran godinu i po dana“, rekao je Aleksandar Milić Mili za emisiju “Premijera“ i dodao da je raširio celu sliku svog benda stilski. “Raširio sam celu sliku ‘Miligrama’ stilski, ići će još šire, možda u rok pravcu, pa će još da ode šire u tom nekom Balkanskom stilu“, dodao je Mili.

Pored toga, on je otkrio da je sarađivao i sa svojim fanovima, kada je u pitanju novi album. Pored četrnaest pesama, na albumu će se naći i numera fanova ovog popularnog benda. “Osećam potrebu da radimo nešto interaktivno. Da uradimo nešto zajedno. Odlučili smo da jednu pesmu iskomponujemo zajedno“, otkrio je Milić.

Autor: Bojana Radonić
Izvor: Svet Plus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273