Sandra Meduza: Slikala bih se gola za 2.000 evra, samo ne znam da li bi to neko hteo jer su mi male grudi

Starleta Sandra Meduza, kojoj su najviše zamerali to što ćuti u Parovima, nakon izlaska iz rijalitija razvezala je jezik. razvezala je jezik.

Kako sama kaže, ona ima u planu da nastavi da se skida, ali ne samo za društvene mreže. Sada bi želela da krasi naslovne strane, i to kao od majke rođena.

“Volela bih da postanem model. Slikala bih se za naslovnice, pojavljivala u spotovima. Pristala bih da se skinem skroz gola za neku naslovnu stranu, zašto da ne. Ne bih tražila više od 2.000 evra. Ne znam samo šta bih pokazala, pošto su mi male grudi. Ako ne postanem model, ući ću u frizerske vode”, otkriva Meduza i dodaje da jedva čeka da se vidi sa dečkom.

“U rijalitiju su mi najviše falili mama i dečko. Kao što sam rekla i u rijalitiju, biće žestokog seksa kad se vidimo. Srećna sam što imam takvog dečka, što je uz mene, podržava me u svemu što radim. Njemu ne smeta što se skidam. To je moj način da zaradim novac”, objašnjava Meduza za Alo i otkiva šta joj je u Parovima najviše smetalo.

“Verujte mi, većina takmičara je tamo na lekovima, onda uveče krenu da piju alkohol i totalno polude. Tada nastaju problemi. To im ne treba. Nije ni Jeleni trebalo da seče vene, samo sebe uništava. Oni misle da će ako naprave tako neku glupost biti izbačeni, a u stvari ostanu još duže nego što su planirali”.

Iako su joj mnoge učesnice Parova zamerale na izgledu, ona ističe da je zadovoljna svojom pojavom i da ne planira da menja skoro ništa na sebi.

“Jeste da su mi male grudi, ali ne bih ugradila silikone. Sebi se sviđam ovakva kakva jesam. Ni frizuru, ni obrve neću menjati. Jedino što ću srediti, to su zubi, i tu intervenciju ću sama platiti. Nisam sponzoruša, mogu sama da zaradim za sve što mi treba. Ne trebaju mi dečkove pare”.

loading...