Samostalni referenti sa gostima slave 20 godina u Beogradu

Kultna beogradska ska grupa Samostalni referenti proslaviće dve decenije postojanja velikim koncertom u Domu omladine Beograda petog februara.

Tim povodom, izdali su i saopštenje, sastavljeno od imena pesama i stihova grupe:

Živeti u Srbiji gde je Ludilo totalno i graditi Svet samo za nas je opasan Paradoks. Devedesete smo kalendarski ispratili, Promene su bile samo kozmetičke, a oni i dalje Ne Razumeju. I kada se posle ovih 20 godina podvuče Crta, za nas svaki dan Život je san. I dalje pišemo napisane pesme, još uvek jurimo neke stare snove. Inspirišu nas Žene i Vino, kad je teško tu su drugari i pivo. Ako si stalno nasmejan i da uradiš sve smeš, ako želiš da preživiš i ostaneš slobodan (u društvu koje jedino nudi da živiš njihov lažni san), ako trebaš samo komad hleba, muziku i parče neba, ti razumeš i bićeš uz nas”, poručili su članovi benda.

Potvrđeni gosti na koncertu su forontmen Direktora Drakula, zatim Pećinko, nekadašnji član Atheist Rapa, kao i sadašnji članovi tog benda Radule i Dr. Pop, kao i Škabo iz Beogradskog sindikata.

Cene karata biće uskoro poznate, a koncert počinje u 20 časova.

 

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273