Sada nema povratka: Branislav i Nina se zvanično razveli, a evo ko je dobio starateljstvo nad Lavom


Nina Radulović i Branislav Lečić su se i zvanično razveli, a ostaće u dobrim odnosima, kako bi mogli i dalje da brinu o sinu Lavu.

“Pošto su se dogovorili da svako krene svojim putem, Nina i Leka su ostali u odličnim odnosima. U novembru, kada su mediji otkrili da se razvode, Branislav je spakovao kofere i napustio njihov dom na Dedinju, a Nina je ostala sa sinom Lavom. Mesec dana kasnije razvod je i sudskim putem okončan te su se dogovorili da Nina ostane da živi u njihovom zajedničkom domu sa sinom i da starateljstvo nad detetom pripadne njoj”, otkriva izvor blizak Lečićevoj.

“Nini su užasno smetale priče u medijima da je ona ta koja je kriva za razvod i da je Leku zamenila mlađim dečkom. Prava istina je da se Filip Krajinović i ona poznaju odranije i da joj se on našao u teškim trenucima. Istina je da se njih dvoje povremeno viđaju, ali Nina o tome ne želi više da priča. Kako je rekla bliskim prijateljima, konačno je slobodna žena i može da dozvoli da ima muškarca u svojoj blizini”, priča izvor.

 

 

loading...