Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Sad su stvari jasnije: Advokat pričao o tajni Ljube Pantović i Aleksandra Čabarkape | Nostalgija.com

Sad su stvari jasnije: Advokat pričao o tajni Ljube Pantović i Aleksandra Čabarkape


Rade Todorović, koji se predtsvio kao advokat, u emisiji “Upoznajte Parove” ispričao je detalje iz veze Aleksandara Čabarkape i Ljube Pantović o kojem se već nedeljama priča.

On je rekao da je 18. januara ove godine, zajedno sa Milomirom Marićem i stručnjakom za bezbednost, posetio Aleksandra Čabarkapu koji mu je, između ostalog, ispričao da je bio sa Ljubom Pantović pre njenog ulaska u jedan rijaliti.

Pitao je kako Parovi i tako smo počeli tu priču. Dečko je otvorio dušu i rekao da je bio sa Ljubom pre njenog ulaska u rijaliti, ali da to ne sme da kaže jer mu Ljuba preti. Kao advokat pretpostavljam da ona zna nešto o njemu, šta je radio, pa ga drži u šaci. Dok je ona bila tamo, ovo dete se zaljubilo i to je to. Isto tako mi je rekao Aleksandar”, ispričao je Todorović.

loading...