Sad je porodičan čovek, a nekad je bio pravi zavodik: Ova seksi glumica je bila u vezi sa Vladom Georgievim! (foto)

Mladu crnogorsku glumicu Andreu Mugošu zavoleli ste u seriji “Budva na pjenu od mora” gde je tumačila lik Miljane, ali je javnost upoznala i kao devojku Vlade Georgieva.

A photo posted by Andrea Mugosa (@andreamugosa_) on

Njihova vzea prema tadašnjim pisanjima medija trajala je samo dva meseca i veza je prekinuta u martu 2014. godine.

“Žene su hrabrije povodom braka. To je uvek bilo tako, jasno je da muškarci pomalo beže od braka”, rekla je ranije za “Vijesti” mlada glumica, koju ćemo sada imati prilike da gledamo u novom filmu braće Karadžić “Biseri Bojane”.

A photo posted by Andrea Mugosa (@andreamugosa_) on

Premijera romantične komedije Biser Bojane biće prikazana u sredu, 15. februara.

Glavni junak novog ostvarenja Milana Karadžića je mladi lekar Đorđe Popović (Slaven Došlo), koji dobija anonimni poziv da upozna oca. Đorđe veruje da mu je otac mrtav, jer ga othranila baka (Mira Banjac), ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. Odlazi u Crnu Goru gde upoznaje Lolu (Vanja Nenadić), mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora (Mladen Nelević), koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje “vruć” doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman je na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina…

U filmu igraju i Andrija Milošević, Hristina Popović, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Miki Krstović, Mirko Vlahović, Emir Ćatović, Andrea Mugoša, Olivera Bacić, Momo Pićurić, Vojo Krivokapić, Dušan Kovačević, Ana Sakić,  Anja Mit, Marija Labudović. Scenarista filma je Vlada Đurđević, direktor fotografije Milan Tvrdišić, kompozitor Saša Milošević, montažer Aref Zaabi, kostimograf Dragica Laušević, scenograf Milan Jeremić, produkciju potpisuju Dragan Đurković i Milutin Mima Karadžić.

 

loading...