Šaban Šaulić u lošim odnosima sa svojom decom

Sanela, Ilda i Mihajlo retko kada govore s njim jer je povredio njihovu majku Gocu koja je plakala danima

Šaban Šaulić u lošim je odnosima sa svojom decom, kćerkama Sanelom i Ildom i sinom Mihajlom jer su oni ljuti na njega zbog svega što je dozvolio sebi poslednjih godinu dana, kada se često u javnosti pojavljivao sa Ivonom Negovanović Cucom za koju su mediji tvrdili da mu je ljubavnica.

Njegova supruga Goca Šaulić je sve to teško podnosila. Nekoliko puta je završila u bolnici kako bi primila infuziju kada se pojavi neki tekst u novinama, kao i injenkcije za smirenje. I Šaban se nekoliko puta zakleo deci da ga niko nikada više neće fotografisati sa Cucom i opet je to sebi dozvolio pre nekoliko sedmica.

Zbog toga njegova deca skoro i da ne pričaju s njim. Goca je takođe „van sebe“ i ne zna više kako da se izbori sa celom situacijom. Da se razvede ne želi, niti da sruši sve što su godinama gradili, ali ne želi ni da pređe preko svega toga što joj Šaban priređuje, a na njenoj strani su i njihovo troje dece.

Izvor: ExpressMagazin


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273