Šaban Šaulić: Prija mi kad koleginice kažu da sam šmeker

Šaban Šaulić, jedini muškarac među članovima žirija Pinkovih zvezda, kaže da mu prijaju komplimetni koje na njegov račun daju Maja Nikolić i Dara Bubamara.

Iako ponekad preteraju, Šaban napominje da je dobro to što misle da je veliki šmeker i muškarčina. Sudeći po njegovim reakcijama, pevač je prihvatio Majinu konstataciju da će “još dugo žene da otkidaju na njega”.

“Šabane, dabogda i ja bila potentna tako kao ti. Ne brini, Šabane, dizaće ti se do 104. godine” rekla je nedavno Maja, što je Šauliću simpatično.

“Moram da kažem da svakako prija kada od koleginca dobijete komplimente, naročito kada dolaze od tako lepih i meni dragih koleginica. Ali da ne budem lažno skroman, u ovim mojim godinama to ima dodatnu vrednost. Tako da za sve što su rekle najbolje bi bilo da iz njihovih usta to uđe u božje uši. Da uvek budem onakav kakav sam u njihovim očima. Da budem zauvek takav i da se ne menjam”,  rekao je Šaban za Alo.

Sa druge strane, Maja Nikolić kaže da joj Šaulić nije zamerio na vulgarnosti.

Ništa mi ne kaže u pauzama. Retko se družimo jer imamo samo 45 minuta da se presvučemo i jedemo. To što je na TV-u, to je to”, kaže Maja, dok Dara Bubamara objašnjava da zaista misli da je Šaulić  prava seks-bomba:

“Zgodan je Šaban frajer, pravi muškarac, a pogovoto što nama ženama prija da se nađemo u takvom društvu, jer je on jedini u žiriju. Mada, žene se uvek osećaju blaženo kada su u društvu takvih šmekera, pa tako i mi. Volim ga kao kolegu i mnogo mi znači njegovo prisustvo. A da je šmeker, šmeker je”.

loading...