Šaban Šaulić čeka Novu u Petrovcu

Pevač narodne muzike provešće “najluđu noć“ radno u Crnoj Gori. Publiku će zabavljati i hrvatski pevač Goran Karan i grupa „Kolonija“

Nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastupiće u pratnji orkestra Aleksandra Sofronijevića 31. decembra u crnogorskom Petrovcu. Pored legendarnog muzičara, publiku će zabavljati i hrvatski pevač Goran Karan i grupa „Kolonija“.

Radujem se druženju sa braćom Crnogorcima, ali i sa kolegama – rekao je Šaban za naš list. – Posebno mi je zadovoljstvo što će me pratiti Acin orkestar, koji zna sve moje pesme. Verujem da ćemo se svi dobro provesti.

Mada će Novu godinu dočekati radno, pevač će predstojeće praznike provesti u novom domu u Beogradu u koji se nedavno uselio s porodicom:

Srećan sam što ću praznike proslaviti u kućnom ambijentu, za razliku od prethodnih godina, kada smo porodična slavlja obeležavali u restoranima.

Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273