S.A.R.S. u novom spotu nudi kurs samoodbrane

Grupa S.A.R.S. u svom novom spotu za pesmu „Praktična žena“ poslao je snažnu poruku protiv porodičnog nasilja, a svim ženama je predstavio kratak kurs samoodbrane.

Video je nastao kao deo projekta „Crazy enough to change the world“ i prvi je u nizu koji će pokušati da promeni svet na bolje.

Nismo želeli da napravimo još jedan sumoran video gde su žene u modricama, uplašene i nemoćne. Odlučili smo se za drugačiji pristup u nameri da ohrabrimo žene i naučimo ih kako da se zaštite i odbrane ukoliko postanu žrtve porodičnog nasilja. Tako će uz novu pesmu S.A.R.S.-a „Praktična žena“ biti prikazan i kratak kurs samoodbrane i nadamo se da će ovaj video na neki način nekome promeniti svet – objasnili su Dušan Adamović i Marko Romčević, autori projekta „Crazy enough to change the world“.

Inače, ova inicijativa predstavlja prvu na svetu javnu „open source“ bazu koja će sadržati video materijale o društveno angažovanim pitanjima koja će biti dostupna apsolutno svima za upotrebu i to potpuno besplatno.

Sve što treba da uradite je da odete na sajt „CrazyEnoughToChangeTheWorld“, pronađete društveni cilj koji želite da podržite, pronađete video u našoj bazi koji najviše odgovara vašoj kampanji i iskoristite ga u celosti ili ga prilagodite vašim potrebama. To znači da možete da dodate vašu muziku, titlove i preradite ga u skladu sa vašim projektom – objašnjavaju Dušan i Marko.

Video protiv porodičnog nasilja je prvi muzički spot koji će se naći u  bazi.

Izvor: 021


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273