S.A.R.S. nastupa u Banjaluci na “Pozitiva koncertu”

Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv AIDS-a, u četvrtak 26. novembra u banjalučkoj Sportskoj dvorani “Borik” biće održan “Pozitiva koncert” grupe S.A.R.S. iz Beograda, a kao podrška nastupiće Intime, Jakša Jordes i DJ Igor Oraščanin.

Koncert se održava u saradnji sa Udruženjem građana “Action Against AIDS” i u susret obeležavanju Svetskog dana borbe protiv AIDS-a, a za cilj ima skretanje pažnje javnosti o potrebi prevencije HIV-a, smanjenje stigma i diskriminacije prema osobama koje žive sa HIV-om i AIDS-om.

Ulaznice su od 5. novembra u pretprodaji po ceni od 7KM, a na dan koncerta iznosiće 10 KM. Ulaznice se mogu pronaći na prodajnim mestima u cafe baru Harmonija i restoranu 2u1.

Novac od prodaje ulaznica ide na namenski račun putem kojeg se skupljaju sredstva za Dejana Kovačevića, kome je neophodna hitna transplantacija pluća. Više o humanitarnoj akciji “Prijatelji za Dejana” možete pronaći na www.aaa.ba

 

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273