Rundek i Cargo Trio na turneji po Srbiji

Rundek Cargo Trio nastaviće u novembru i decembru koncertnu promociju albuma „Mostovi“, turnejom koja će obuhvatiti koncerte u Kraljevu, Kruševcu, Zrenjaninu, Beogradu i Novom Sadu.

Trio će nastupiti 27. novembra u Domu društvenih u Kraljevu, 28. novembra u Bioskopu u Kruševcu i 29. novembra u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ u Zrenjaninu. Slede 2. i 3. decembra koncerti u beogradskom Bitefartcafeu i 4. decembra u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Dobri ljudi, dragi ljudi, čini se da volite ‘Mostove’. Hvala na tolikom interesu i vidimo se tamo gde treba„, poručuju Darko Rundek, violinistkinja Isabel Katala i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić.

Trio je najavio da će na turneji „ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh ‘Mostova'“, a prvi put će nastupiti u Kraljevu i Kruševcu.

Pet godina od prvog albuma „Plavi avion“, Rundek Cargo Trio otisnuo se na novo muzičko putovanje. Eklektičnu zbirku od 11 pesama za koje je stihove pisao Rundek, a muziku Rundek Cargo Trio, objavio je na CD-u u Srbiji „Long Play“ početkom juna.

Dom društvenih organizacija, Kraljevo

 

Bioskop, Kruševac

 

Pozorišni klub „Zeleno zvono“, Zrenjanin

 

Bitefartcafe, Beograd

 

Pozorište mladih, Novi Sad


Izvor: N1
Foto: KtD


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273