Romantična nostalgija u novom spotu Otrovne Kristine

Eksplozivni rock trio Otrovna Kristina izbacio je četvrti video s istoimenog debi albuma koji je objavljen ove jeseni. Nakon spotova za singlove “Pita”, “Igram da zaboravim” i “Vrata moći”, objavljen je i video za pesmu “Poljubi me u treće oko”.

Ova ljubavna futuristička epopeja baca novo poetsko svetlo na vezu dvoje mladih ljudi. U spotu je korišten arhivski materijal Beograda i jadranskog primorja iz doba SFRJ, koji u skladu s pesmom i celokupnom psihodeličnom atmosferom, proizvodi dojam romantične nostalgije.

Istoimeni debi album Otrovne Kristine nedavno je po prvi put objavljen na CD-u i LP-u, i to u izdanju uglednog nemačkog nezavisnog izdavača Sulatron Records. Album “Otrovna Kristina” mediji su opisali kao opak, muški, čvrst, prljav, sirov dokaz da je rock’n’roll življi nego ikad, a bend je već na prvom koncertu u Tvornici kulture u oktobru prošle godine isijavao snagom i žestinom.

Otrovna Kristina započinje s regionalnim koncertnim aktivnostima: prvi dogovoreni datum je 20. februara u riječkom Palachu. Novosadski Firchie Think Tank Studio na redu je 19., a beogradski Gun Club 20. marta. Hangar iz Izole ugostiće Otrovnu Kristinu 15. aprila. U pripremi je još datuma koji će uskoro biti objavljeni.

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273