Romana: Treba mi pastuv da me smiri

Pop pevačica Romana Panić (40) uprkos tome što je mnogi spajaju sa raznim muškarcima tvrdi da posle grčkog advokata Fotosa Pitađisa nema dugu vezu. Mlađi frajer je i te kako dobrodošao jer, kako kaže Romana, mora neko da umiri njenu vrelu krv.

Iako se priča da Romana možda krije dečka jer je to sada popularno u svetu estrade, ona kaže da u tome nema trunke istine.

Ma kakav dečko? Ja duže vreme ne znam šta ta reč znači. Nemam dečka, majke mi. Neću da promovišem neke izmišljene momke zato što bi trebalo da budem u vezi. Kada budem bila, znaćete – kaže Romana za „Blic“.

Ona otkriva i kakve muškarce voli:

Kada bi moglo da bude pomešano, da bude seksi i ima mladalačku energiju, a da je pun iskustva, to bi bilo idealno. To bi bilo po mojoj meri. Ako mogu ja ovako da izgledam i imam iskustvo i energiju, onda može i on. Neka se potrudi. Tražim pastuva koji će da me smiri – kaže Romana.

Na pitanje zbog čega onda tako blista i izgleda barem 10 godina mlađe, pevačica kaže:

Puno radim na sebi, zato i super izgledam. Posećujem salone za lepotu i idem na razne tretmane. U poslednje vreme zabušavam sa treninzima, ali ću i na njih da se vratim – ispričala je Romana.

Foto: Nikola Bojanić
Izvor: VestiOnline


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273