Romana Panić kao sav običan svet: Dešava se da ostanem bez dinara

Pevačica Romana Panić kaže da život javnih ličnosti uopšte nije glamurozan kao što to izgleda, te da se često desi da sa 200 dinara ostane u novčaniku.

romana-panic-hello

Znate kako, publika o javnim ličnostima zna uglavnom ono što pročita u medijima. Često je to nerealna slika i sasvim je normalno da i poznate ličnosti žive običan život. Svakodnevno kupujemo potrepštine, sipamo gorivo, plaćamo račune i ostale sitnice. Naravno da mi se desi da mi u novčaniku ostane 200 dinara. To nije ništa čudno, niti strašno”, otvoreno je ispričala pevačica. Ona taj novac daje za omiljeni porok.

Poslednje pare najčešće, nažalost, potrošim na cigare. To je navika koje ne mogu da se odreknem i na nju mi mnogo para odlazi. Nekoliko puta sam pokušala, ali ne ide”, kaže pevačica, koja se na jednoj reviji održanoj u srpskoj prestonici pojavila ruku pod ruku sa markantnim muškarcem.

Pitali su je ko je to, a pevačica je dala diplomatski odgovor.
Moj dobar prijatelj. U poslednje vreme me spajaju sa svakim s kim se pojavim”, dodaje Romana.

Foto: Hello, Marko Poplašen
Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273