Rok bend Eleven objavio spot za pesmu „Veruj“

Eleven iz Šapca je objavio novi spot za pesmu „Veruj“ sa aktuelnog EP izdanja „Randevu“.  Spot je sniman u Beogradu u Kulturnom centru Rex a režiju spota potpisuje Vladimir Simić.

EP „Randevu“ je objavljen u aprilu mesecu ove godine za izdavačku kuću Lampshade Media. Pesme možete preslušati na Deezeru, kao i na ostalim streaming servisima i muzičkim prodavnicama na internetu.

Eleven čine Zoran Kuzmanović (vokal), Milan Katanić i Predrag Daničić (gitare), Miki Stanković (bas) i Milan Arnautović Firca (bubnjevi).

1445423896Eleven_promo_foto_11

Bend Eleven je nastao krajem 2008. godine u Šapcu. Prvi album “A Moment Of Silence” je završen krajem 2009. godine. Zahvaljujući dobroj reakciji publike, podršci prijatelja i spletom okolnosti 2010. godina je bila neočekivano preplavljena brojnim nastupima. Pored Šapca i Beograda, Eleven su takođe nastupali u Zagrebu, Ljubljani, Novom Sadu, Kragujevcu, Vršcu, Rijeci, Bijeljini..

Slede nastupi na Exit‐u, pobeda na Vojvodina Open festivalu, emitovanja i prvo mesto za spot „Plovim sad“ u profilisanoj emisiji „Gruvanje“ na TV Vojvodina, emitovanja na muzičkom kanalu MTV Adria.. Eleven 2012. godine završava svoj drugi album pod nazivom “Težina okova”.

Ove godine Eleven potpisuje ugovor sa izdavačkom kućom Lampshade Media i izdaje EP “Randevu”.

Muzika grupe Eleven se najbliže može definisati kao rock – alternative.

Foto: LampshadeMedia
Izvor: MTV.rs


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273