Rođendanski popusti i koncert Lexington benda u Ušću

Koncertom popularnog “Lexington benda” i specijalnim rođendanskim popustima koji će trajati tokom celog dana, UŠĆE Shopping Centar će u četvrtak 31. marta obeležiti početak proslave svog 7. po redu rođendana.

Članovi “Lexinghton benda” će publiku zabavljati od 19 časova, kada će napraviti dobru žurku svojim fanovima i potvrditi zbog čega su jedan od najpopularnijih muzičkih sastava u zemlji.

Kao i na svim našim nastupima, biće dosta dobre zabave, energije i emocije. Svaki naš nastup je priča za sebe. Pozivam sve posetioce da dođu na naš koncert, jer spremamo dva sata odlične svirke uživo – kaže Bojan Vasković, pevač „Lexington benda“.

Proslava rođendana će trajati punih mesec dana, a sve do 30. aprila posetioce očekuje puno dobre zabave, pregršt sjajnih iznenađenja, kao i 777 vrednih poklona.

Čak sedam najsrećnijih posetilaca imaće priliku da osvoje kartice sa po 250.000 dinara za šoping, njih 70 osvojiće vaučer na 5.000 dinara, a 700 posetilaca dobiće na poklon vaučer od 2.000 dinara.

Izvor: B92


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273