Razvode se Goca Tržan i Raša Novaković?!

Brak popularne pevačice Goce Tržan i njenog četrnaest godina mlađeg supruga Raše Novakovića zapao je u krizu, te su u medijima pokrenute spekulacije da se par nalazi na korak od razvoda.

Nakon samo šest meseci provedenih u harmoničnoj zajednici, došlo je do manje krize, te su Raša i Goca odlučili da se raziđu. U izjavi za Stori, pevačica je potvrdila da je u njenom braku došlo do manjih poteškoća, kao i da će se ona i njen suprug rastati poslovno:

Kada imam problem rešavam ih na način koji je najbolji za mene i uopšte me ne zanima šta će ko o tome da misli. Smatram da svi bračni partneri imaju poteškoća, a način na koji ih prevazilaze, i da li u tome uspevaju čini ih dobrim ili lošim parom. Mislim da ćemo se Raša i ja pokazati kao dobar par. Što se tiče vantelesne za sada je sve na stendbaju„, rekla je Goca za Stori i dodala da će Raša uskoro nastaviti svoju solo karijeru:

Bend će još neko vreme raditi sa mnom, a onda će Raša krenuti u svoju solo karijeru. Njemu je to veoma teško palo, ali naprosto tako mora da bude. Mislim da je to najbolje za oboje, privatno će sigurno biti u redu, a nadam se i poslovno“, zaključila je Goca za Stori.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273