Rat zbog alimentacije: Bivša supruga podnela prijavu protiv Tonija Cetinskog

U prijavi koju je podnela Ivana Nobilo, bivša supruga Tonija Cetinskog, stoji da hrvatski pevač ne brine o ćerki, kao i da neredovno plaća alimentaciju.

Ivana Nobilo je protiv Tonija Cetinskog podnela kaznenu prijavu zbog nebrige i neispunjavanja obaveza prema maloletnoj ćerki. Ovo nije prva tužba, Ivana Nobilo je već tužila bivšeg supruga zbog neplaćanja alimentacije. Da se bivši bračni partneri u poslednje vrime viđaju samo na sudu, potvrdili su oboje.

Ne želim da komentarišem. Mogu samo da kažem da pokušavam da isplatim sva dugovanja za koja nisam ni znao da postoje, a nastala su nakon Ivaninih poslovnih poduhvata. Što se alimentacije tiče, nju naravno plaćam – kaže Toni Cetinski.

Međutim, Ivana je otkrila drugu stranu priče.

Šteta što Tonijeva ljudskost ne prati veličinu njegovog pevačkog talenta – rekla je Ivana Nobilo, potvrđujući da postoji tužba za alimentaciju u zagrebačkom Opštinskom sudu, kao i prijava zbog očeve nebrige i neispunjavanja obaveza prema sedmogodišnjoj ćerki.

Kako prenose hrvatski mediji, izvori bliskih Cetinskom izjaili su da su ove tužbe i prijave razbesnele pevača koji tvrdi da ćerku redovno viđa, te da njenoj majci svakog meseca plaća alimentaciju u iznosu od 400 evra. To je pak zgranulo ljude bliske Ivani koji kažu da to nije istina.

Toni ne plaća redovno alimentaciju za svoju ćerku. Konkretno, platio je alimentaciju u septembru, ali pre toga nije platio alimentaciju četiri meseca. Takođe, još uvek nije platio alimentaciju za oktobar. Ivana je podnela tužbu prvi put kada je Toni s plaćanjem alimentacije kasnio 15 meseci. U tom periodu su čekali rešenje o razvodu braka, koje je takođe kasnilo 15 meseci – potvrdili su izvori bliski Ivani.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273