Rada progovorila o Milanu Stankoviću: Evo šta pevačica kaže o njihovoj vezi, fanovi u šoku

Rada Manojlović, posle posle raskida sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem neko vreme je patila, a onda se sudeći po gradskim pričama vratila kolegi i nekadašnjem dečku Milanu Stankoviću.

Ljubav je ponovo, prema rečima mnogih, buknula na snimanju jednog novogodišnjeg programa, kada je par dobio apartman da bi se opustio pred višečasovno snimanje, a onda su na sceni podgrejali vatru dodirivanjem.

Milan je Radu dodirivao po zadnjici, a pevačica se smeškala. Izgleda da ni vreme ni udaljenost dvoje pevača nije uticalo na emocije.

„To sa Milanom je samo prijateljski, verujte mi. Nas dvoje smo i pre emotivne veze bili prijatelji godinu i po dana, a tek posle toga smo uplovili u partnerski odnos. Zato nije nemoguće da da i posle raskida ostanemo prijatelji. Naš odnos je počeo kao prijateljski i tako će i ostati“, rekla je Rada za Puls.

milan-stankovic-rada-manojlovic-foto-damir-dervisagic-1449285121-797873

Foto: Damir Dervišagić
Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273