Rada Manojlović iskreno: Milan će uvek biti deo mog života

Rada Manojlović i Milan Stanković rešili su da stave tačku na sve medijske spekulacije o njihovom pomirenju i zajedno progovorili na tu temu.

Naime, Rada Manojlović i Milan Stanković u zajedničkom intervjuu za magazin “Hello“ stavili su tačku na sve medijske spekulacije o njihovom pomirenju. Oboje su su izjavili da je njihov odnos pre svega bivao zasnovan na prijateljstvu i da je tako ostalo i posle njihove emotivne veze.

Zapravo mi smo uvek provodili mnogo vremena zajedno, ali dok smo bili u vezi nismo se eksponirali, pa tako ni prijateljstvo koje je nastavljeno posle veze. Naše drugarstvo je uvek bilo istog intenziteta, čak i dok sam bila u vezi sa Momirom, i tako će ostati do kraja života, ko god da bude moj emotivni partner u budućnosti. Milan će uvek biti deo mog života i to će svaki moj partner morati da prihvati“, rekla je Rada za magazin “Hello“.

Delimo ideje, planove, brige i, što je najbitnije, poslovno sarađujemo na jednom fantastičnom nivou. Mislim da nema mesta insinuacijama o obnavljanoj ljubavnoj vezi“, dodao je Milan i samim tim stavio tačku na sve spekulacije o navodnom pomirenju sa bivšom devojkom Radom Manojlović.

Autor: Bojana Radonić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273