Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Rada Manojlović: Haris i ja smo rešili da se malo razdvojimo | Nostalgija.com

Rada Manojlović: Haris i ja smo rešili da se malo razdvojimo


Pevačica Rada Manojlović u emisiji Ekskluziv pričala je o vezi sa Harisom Berkovićem, kao i o njihovom poslovnom odnosu.

“Nisam neko ko deli muškarce po izgledu, godinama i nacionalnosti. Ja sam jedna otvorena osoba širokog srca i mene može da osvoji neko ko je kvalitetan i sa kim je meni zanimljivo. Mora da bude duhovit, interesantan, da štošta zna o životu jer i mene svašta zanima. Treba mi neko sa kim mogu da pričam i o filmovima, i o vanzemaljcima”, reka je pevačica.

A što se tiče njihove saradnje na poslovnom planu, ipak su rešili malo da stanu sa duetima.

“Mi iskreno imamo u planu još nekoliko dueta, ali smo se sada dogovorili malo da se razdvojimo, što se tiče posla naravno, nikako drugačije”, najavila je pevačica.

loading...