Punčke s pesmom „Protiv nas“ idu prema albumu „Ništa nije kako se čini“

Trio Punčke objavile su novu pesmu „Protiv nas“ s pratećim videospotom.

Radi se o drugom singlu s nadolazećeg albuma koji će izaći u martu iduće godine.

Kao i prethodni singl „Ocean“ i ova je pesma snimana u zagrebačkom studiju Kramasonik pod producentskom palicom Hrvoja Nikšića. Ruby, Anja i Lucija sada su prvi put surađivale s violončelistkinjom Dorom Kramar, dok je vizual izradila Ana Uzelac.

Pesma govori o najgorem osećanju otuđenja i početku kraja jednog divnog prijateljstva, a Lucija je ušla u detalje oko samog značenja pesme: „Biti svjestan da stvari nisu u redu i da je došlo vrijeme da se promjene ili završe je teško jer nikad mi nije bilo lako prekidati odnose, pogotovo ne s prijateljima. Nitko ne voli takve situacije, izbjegavamo se suočiti s njima i postaje sve teže, samo je pitanje vremena kada će otići bez ijedne riječi. Ipak, uvijek postoji tračak nade da će vrijeme popraviti stvari, da će biti bolje ako par puta nešto kažeš„.

Album „Ništa nije kako se čini“ sniman je zadnjih godinu dana i pun je saradnji s brojnim muzičarima. Krajem aprila iduće godine, Punčke će nakon izlaska albuma krenuti i na prvu veliku evropsku turneju.

Izvor: Muzika.hr


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273