Pukla od ljubomore: Ceca zabranila dečku da snima seksi scene sa Kajom Ostojić

Kada je Ceca Ražnatović čula da njen 16 godina mlađi dečko Aleksandar Jovović planira da se pojavi u spotu Kaje Ostojić, sa kojom bi trebalo da snimi nekoliko seksi scena, izbila je velika svađa između nje i manekena, i na kraju mu je Ražnatovićeva zabranila da snima video s Kajom

Iako je sve bilo dogovoreno, Jovović je dan pred snimanje otkazao učešće u spotu za Kajinu numeru “U zasedi”, a tome je prethodila žestoka rasprava između Aleksandra i Cece, navodi Kurir.

Kako se priča, Ražnatovićeva je poludela i histerisala na dečka, jer nikako nije želela da gleda kako on grli i ljubi drugu devojku, naročito kada se ima u vidu da se pre pet godina, kada je Jovović sa Kajom snimio seksi editorijal za jedan domaći magazin, spekulisalo da su njih dvoje u vezi.
Na kraju, Ceca je manekenu zabranila da se pojavi u Kajinom spotu, i on ju je poslušao.

Svi su se šokirali kada je Aleksandar otkazao učešće u spotu. To ne liči na njega, ali nije imao izbora jer je ušao u raspravu sa Cecom. Njoj se nije dopalo da statira u spotu koleginice, s kojom je bio blizak i za koju se govorilo da je s njim u vezi. Kada je video da nema gde, Aleksandar je radi mira u kući porukom obavestio reditelja Dejana Milićevića da ne računaju na njega”, navodi izvor blizak Jovoviću.

Izvor: Svet
Foto: Hello


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273