Pucnjava na Stanijinom nastupu u BiH, policija sprečila tragediju!

Scena koja se odigrala sinoć ispred jedne poznate diskoteke u Bosni i Hercegovini mogla je da dobije tragiječan epilog da policijske snage nisu reagovale na vreme, a u centru zbivanja bila je i novopečena srpska pevačica Stanija Dobrojević.

Ona je, kako otkriva izvor sa lica mesta, bila i uzrok incidenta. Kako saznajemo, u toku nastupa Dobrojevićeve došlo je najpre do sukoba nekoliko mladića sa obezbeđenjem, a nakon što su izbačeni iz lokala, tuča sa drugom grupom momaka nastavila se ispred diskoteke gde je došlo do ispaljivanja nekoliko metaka.

“Pukom srećom, ali i brzom reakcijom pripadnika unutrašnjih poslova, izbegnuta je tragedija. Ono što se dogodilo sinoć bilo je kao da gledamo obračun nekih kriminalnih grupa na filmu. Sve je bilo fenomenalno. Stanija je nastupala i bilo je dosta ljudi u diskoteci, a onda je neka grupa mladića pokušala da se popne na binu kako bi prišli njoj. Naravno, obezbeđenje ih je momentalno sprečilo i počela je svađa koja je kulminirala kada su momci izbačeni”, priča izvor.

Nastavili smo da se provodimo, međutim, neko je povikao da napolju pucaju i da se sklonimo, a to su čuli samo oni malo bliži vratima. Pokušali smo da izađemo i videli smo grupu momaka kako se tuku, pa smo ostali u diskoteci, a nastup je i dalje trajao. Bilo je stvarno strašno. Tukli su se, a onda je neko zapucao, i čini mi se da je ispalio hice u vazduh. U istom trenutku su se začuli zvuci sirene i momci koji su se tukli počeli su da beže. Policija je došla, a nas nekoliko je ispričalo šta se dogodilo. Dok smo čekali da svi izađu nakon nastupa, neko iz obezbeđenja je rekao da su momci pošto-poto hteli da dođu do Stanije jer je, navodno, poznaju. Tvrdili su, da će ona zbog ovoga što se dogodilo, hteti što pre da zapali za Ameriku. U pojedninim trenucima bilo je strašno, mislili smo da će zapucati na nas. Sva sreća pa se sve brzo završilo”, ispričala je uplašena devojka koja nije želela da se njeno ime otkriva.

Stanija nije potvrdila da je sinoć došlo do sukoba momaka i o incidentu nije želela da govori.

Molila bih vas da ne pišete o tome, ništa nije ozbiljno. Ne znam za pucnjavu, znam samo da su se neki momci malo zakačili i verujem da se sve završilo u najboljem redu”, rekla je Dobrojevićeva za Pink.rs

loading...