Psihomodo Pop dolaze u Beograd

U okviru manifestacije kojom se obeležava 15 godina od smrti kultne rok ikone Joeyja Ramonea, Mikser House i beogradski festival subkulture Paralel 15. aprila organizuju celodnevni program koji će kulminirati koncertom benda Psihomodo Pop.

Program će obuhvatiti izložbe, video projekcije, CD i DVD izdanja, razgovore, a posetioci će biti u prilici da prisustvuju tribini na kojoj će jedan od govornika biti i Davor Gobac, frontmen kultnog sastava Psihomodo pop, čije se stvaralaštvo u značajnoj meri oslanja na pank zvuk koji su stvarali Ramonsi.

Hrvatski veterani iza sebe imaju 14 izdanja (studijskih, live i kompilacija), pet nagrada Porin, među kojima su priznanja za najbolji rok album i album godine, a nedavno je objavljen i vinil “Ćiribu Ćiriba“ koji će promovisati na beogradskom koncertu u Mikser Houseu.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 900 dinara.

Izvor: BalkanRock
Foto: KtD


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273