Prvi trejler za „Igru u tami“

Foto: YouTube screenshoot/Taramount

Domaći film „Igra u tami“, producentske kuće INAT Entertainment, u distribuciji Taramount filma biće premijeno prikazan 10. novembra u Sava Centru, a na redovnim repertoarima naših bioskopa naći će se od 12. novembra.

Taramount film je objavio prvi trejler za ovo filmsko ostaverenje, u kojem glavne uloge tumače Tamara Dragičević, Viktor Savić, Vuk Kostić, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Nenad Nenadović i Igor Damnjanović.

Režiju filma potpisuje Jug Radivojević, a scenario Maja Todorović, Sara Radojković, Vuk Bošković i Luka Kurjački.

„Igra u tami“ je ljubavna priča motivisana pripovetkom “ Aska i vuk“ Nobelovca Ive Andrića.

Vuk (Viktor Savić), ogrezao u prljave poslove – trgovinu ženama, okrutan i nemilosrdan, uvlači Asku (Tamara Dragičević) u svoje kandže, zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga.

Svojim plesom i lepotom Aska uspeva da u Vuku probudi ljubav, čovečnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk po prvi spoznaje ljubav, koja ga iz korena menja.

Film „Igra u tami“ zasnovan je na istoimenoj predstavi autorske ekipe, koja stoji i iza ovog filmskog projekta.

Kako se navodi u saopštenju film je društveno angažovan i treba da otvoriti oči široj javnosti za probleme kakvi su trgovina ljudima i prisilna prostitucija.

„Igra u tami“ je debitantski projekat producentske kuće INAT Entertainment.

Osnivači ove kuće su glumci Vuk Kostić (direktor), Viktor Savić, Branislav Tomašević i Igor Damnjanović, reditelj Jug Radivojević i advokat Nikola Tomašević (pravni zastupnik).

Izvor: RTV, Tanjug


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273