Prvi put nastupa u Rusiji: Ceca priprema spektakl u Moskvi

Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najvećih pevačkih zvezda sa ovih prostora, održaće svoj prvi koncert u Moskvi.

Balkanska diva prirediće spektakl za Moskovljane koji je dugo planiran i pripreman, a zakazan je za 24. novembar, kada će Cecini fanovi moći da uživaju u njenim hitovima.

S obzirom na to da Ceca nikada do sada nije pevala svojoj brojnoj publici u Moskvi, organizatori će imati pune ruke posla, a kako je koncert predviđen za kraj novembra, sigurni su da će karte biti uveliko rasprodate već za nekoliko dana. Kako kapacitet koncertne sale nije poput Ušća, na kojem su bile desetine hiljada Cecinih obožavalaca, već se prave planovi kako da se poveća broj mesta kako bi svi Cecini fanovi mogli da prisustvuju.

ceca2

Sala u kojoj će biti održan Cecin koncert odiše pozitivnom atmosferom i ima kapacitet od 4.000 mesta. Veliki plesni podijum biće mesto na kojem će fanovi moći da se vesele uz hitove poput “Votka s utehom“, “Bruka“, “Dragane moj“, ali i novijim hitovima “Pusti me da raskinem s njom“, “Dobro sam prošla“ njenog poslednjeg albuma. VIP mesta imaju romantičnu notu, koja će publici pružiti poseban ugođaj.

Foto: Hello, Instagram
Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273