Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Prvi put nakon porođaja Tamara Dragičević otkriva za Gloriju: Majčinstvo me je promenilo! | Nostalgija.com

Prvi put nakon porođaja Tamara Dragičević otkriva za Gloriju: Majčinstvo me je promenilo!

U prvom intervjuu pošto je rodila kćerku Stašu, glumica Tamara Dragičević otkriva kako od supruga i kolege Petra Benčine dobija pomoć oko negovanja i vaspitavanja bebe i priznaje da su je preplavile emocije kad je prvi put uzela u naručje svoje dete.

Bračni par baletskih umetnika, Katarina i Milan Gromilić pre pet meseci dobili su treću kćerku, Mašu, kojoj su se najviše obradovale sestre Lara i Hana.

U sezoni kada Atelje 212 obeležava 60 godina postojanja, dramski umetnik Gordan Kičić bio je vodič ekipi “Glorije” kroz scenu, šminkernice, garderobe i bife pozorišta u kojem su se decenijama jednako cenili talent i boemstvo.

Prezenterki vremenske prognoze na Televiziji B92 Aleksandri Stanišić di-džejing je postala nova strast: pošto nas obavesti da li nas očekuje kiša, sneg ili sunce, odlazi u noćni klub da pušta muziku.

Manekenka Bojana Barović koja je pre šest meseci rodila kćerku Leonu u braku s pevačem Nikolom Rokvićem iznenađena je lavinom negativnih komentara u kojima je osuđuju što dete doji na javnim mestima.

Bivši bokserski as Miodrag Perunović, evropski prvak i svetski vicešampion, jedan od sportista starog kova koji je viteštvo pokazivao jednako u ringu i u svakodnevnom životu, posvetio se književnosti, a da poseduje izraženi literarni dar govore pohvale koje je dobio od akademika Matije Bećkovića.

Dramski umetnik bogate biografije, Toma Kuruzović, nezaboravni Nikoletina Bursać i Misirac iz “Povratka otpisanih”, planira da napiše ‘autobiografiju o sebi i drugima’ u kojoj će veliki deo biti posvećen tragediji njegove kćerke Sanje, o kojoj je prvi put govori za Gloriju.

Američki dizajner Tom Ford, koji je na mestu kreativnog direktora kuće ‘Gucci’ napravio čudo i od kompanije na izdisaju stvorio modnog giganta, poslednjih godina posvetio se filmu, a njegovo najnovije ostvarenje ‘Noćne zveri’ kritika je okarakterisala kao remek-delo.

loading...