Prvi Factory Fest u Pančevu

Factory fest je projekat iniciran od strane benda Mud Factory sa ciljem da okuplja kvalitetne metal izvođače iz Srbije i da stvaranjem svojevrsne metal revije obogati domaću koncertnu metal scenu. Prvi Factory Festival će se održati u subotu 30. januara u dvorani Apolo u Pančevu, sa početkom u 22h.

Bendovi koji će nastupati te večeri, kao i njihov redosled su: Act of Hybris (PA), Stvor (BG), Phobos (BG) i Mud Factory (VR).

Act of Hybris je pančevački sastav nastao 2014. godine od članova Counterfate-a i bivših članova INNO-a. Uskoro ulaze u studio da snime svoj prvi EP. Stvor je beogradski bend nastao 2013. godine. Iza sebe imaju dva singla i na pragu su da izbace svoj debi album. Phobos, petorka iz Beograda, postoje od proleća 2012. Pobednici su prošlogodišnjeg Belgrade Demo Fest-a i iza sebe imaju EP pod nazivom “Tacenda / Implossions”. Čeka se izlazak prvog albuma. Mud Factory je vranjanski bend koji u poslednje vreme intenzivno prži na svojim nastupima i brzo je izgradio staž pored toga što nosi pobedjičke titule 47. Zaječarske Gitarijade i Wacken Metal Battle-a. Iza sebe imaju EP nazvan “Project Extinction”, a na festivalu će promovisati najnoviji spot za pesmu “Where they sleep”.

Karte se kupuju na ulazu, a cena karte je 150din. Festival počinje od 22:00h.

Dvorana Apolo, Pančevo

 

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273