Promocija albuma Side Projecta u Tvornici kulture

Zagrebački duo Side Project promovisaće album prvenac “Things Which No One Else Should Know About” u Tvornici kulture u subotu, 5. decembra. Pre njih premijerno nastupa Luul.

Muzika koju radi Side Project često se opisuje terminom graveyard-pop, a inspiraciju vuku od samih početaka synth-popa sve do moderne elektro muzike. Iza imena Side Project kriju se Luka Vidović i Anja Papa, a ovim koncertom u Tvornici prvi put će se predstaviti u proširenom sastavu kojeg čine Karlo Kurtalj i Filip Borovec (Dram Adams, A zar je to važno, Nikola Marjanović), i Luka Šipetić (Nikol, Luka i Vedran).

Mladi zagrebački duet Side Project mogli smo primetiti od 2013. kada su počeli s obradama bendova kao što su Depeche Mode, Muse i Texas. Prvi autorski singl, “Things Which No One Else Should Know About”, izbacuju 2013., nakon čega počinju raditi na svom debitantskom albumu, a u martu 2015. izbacuju prvi video spot za singl “Glitter” u saradnji s Filipom Filkovićem Philatzom. Friško je vani album prvenac “Things Which No One Else Should Know About” koji se sastoji od 13 pesama te je već dobio pohvale medija koji ga nazivaju jednom od najboljih debitantskih albuma.

Iza imena Luul skriva se Ivan Lulić. Njegov prvi autorski projekt i ozbiljniji izlet u muziku donosi sanjive zvukove elektronske muzike upakovane u „retro“ izraz. Prvi singl, „Sjećanja“, predstavlja ga kroz psihodelični pop rock zvuk, a možete ga besplatno skinuti s Bandcamp profila. Sve oko projekta Luul, od producentskog potpisa do grafičkog rešenja, ukazuje da Ivan misli ozbiljno, pa će biti zanimljivo poslušati što nudi ovo novo ime na sceni.

Ulaznice su u pretprodaji 20 kn, a na dan koncerta 25 kn.

Potražite ih na službenim prodajnim mestima:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Prodajna mjesta Entria i www.entrio.hr

 

 

Izvor: BalkanRock


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273