Progovorio posle DNK analize: ne zanima me Devin

DNK analiza koja je objavljena u jednom nedeljniku, a koja pokazuje da je Miroslav Ilić otac Devina Antonovića, šokirala je javnost. Dok pojednici veruju u verodostojnost tog papira, mnogi su posumnjali da je lažan, a “slavuj iz Mrčajevaca” uopšte ne želi da se bavi pisanjem medija.

Naime, kako se piše, bivša Miroslavljeva ljubavnica Mirjana Antonović došla je do njegovog DNK uzorka i u Bostonu je uradila analizu, posle koje se pokazalo da je verovatnoća da je pevač Devinov otac 99,9992%.

Ne znam zašto me uopšte zovete. Ne zanimaju me bilo kakve priče i nalazi, nema razloga da komentarišem takve stvari. Trenutno me zanimaju klimatske promene koje se dešavaju u svetu – kratko je rekao Miroslav za “Alo!”.

Mirjana i Devin Antonovic foto Milorad Milankovic

Priča o tome kako je Mirjana došla do uzoraka za analizu je gotovo filmska. Naime, ona je uzela dlaku svog sina, a pre dolaska u Srbiju je uz pomoć pevačevog prijatelja nabavila čašu iz koje je on pio vodu i pomoću tih uzoraka su urađene analize.

Podsećanja radi, Miroslav je u nekoliko navrata odbio da prizna da je Devin njegov sin, a kada je Mirjana ove godine sa naslednikom došla u Srbiju, on je odbio da ih vidi. Pevačeva bivša ljubavnica je tada odsela kod Lepe Brene, što je dodatno iznerviralo Miroslava, koji je bivšu prijateljicu pljuvao u medijima.

Izvor: Alo
Foto: Petar Marković, Milorad Milanković


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273