Prizor koji ledi krv u žilama: Nataša Bekvalac polugola na minusu! (video)


Pevačicu Natašu Bekvalac očigledno greje ljubav kada je na minus pet uspela da šeta bosa pored reke.

Kako je za vikend zabavljala goste jednog prestoničkog kluba, ona je oko jedan sat iza ponoći polugola došla do mesta gde je imala nastup.

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

“Dupke pun klub njenih obožavalaca jedva je čekao da Nata izađe na binu. Ona je na nastup stigla samo desetak minuta pre nego što je trebalo da se pojavi na stejdžu, pa su svi bili iznenađeni kada su je videli. Kako do tog kluba automobilom ne može da se prođe do ulaza, Bekvalčeva je morala nekih 50 metara da pređe pešaka. I to ne bio problem da ona nije bila bosa!”, objašnjava naš izvor, koji se zatekao na licu mesta.

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on


“Nataša je na minus pet, a možda i više stepeni ispod nule, bila obučena u korset sa resama, dok je na nogama imala sandale. Pevačica se samo ogrunla kratkom kožnom jaknicom, a na nogama nije imala čak ni čarape. Lice joj je bilo crveno od zime, dok je ruke skupljala u pesnice koliko se tresla od hladnoće. Kada je ušla u toplu prostoriju, potpuno je zanemela. Koliko su joj ruke drhtale, nije mogla da zapali cigaretu, pa joj je u tome pomogla jedna od devojaka iz protokola”, priča izvor i ističe da se Nataša ugrejala čim je izašla na binu i počela da skače i đuska.

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

loading...