Pripremite se za haos! Srboljub i Ljubina mlađa ćerka Gorana ulaze u “Parove”!

Saga iz Kaluđerice se nastavlja, ali ovog puta u luksuznoj vili “Parova”, u koju bi u ponedeljak trebalo da uđu Srboljub Subotić i njegova bratanica Gorana.

Produkcija danima pregovara o honoraru, kao i o uslovima pod kojima bi njih dvoje postali takmičari ovog šou-programa, piše alo.rs.

Svaki susret Ljube Pantović i njenog devera Srboljuba Subotića završio se obračunom. Tako je bilo i preksinoć, kada je popularni dever iz Kaluđerice došao u emisiju “Vruće stolice”, koja se emituje iz vile. Nakon što je rekao da je Ljuba prodala bager njegovog brata da bi uzela novac, a Aleksandra širila noge u njegovoj kući, bodibilderka ga je posula špricerom. To nije bio kraj, ona mu je ubzro izmakla stolicu i gurnula ga je, pa je obezbeđenje moralo da reaguje. Srboljuba je tada napala i Jelena Krunić, pa su ih jedva razdvojili. U trenutku kada je voditeljka saopštila da je Ljuba zapravo otišla na večeru pomiranja sa deverom, Aleksandra je na sav glas počela da plače i kuka.

Kako je Srboljub već u sukobu sa Ljubom Pantović i njenom ćerkom Aleksandrom, on planira da raskrinka njihve laži. Sa druge strane, ulazak Ljubine mlađe ćerke Gorane konačno bi otkrio da li je ona u svađi sa majkom ili nije.

“Nakon incidetna koji se dogodio u „Parovima”, kada su se posle tri godine videli Ljuba Pantović i njen dever Srboljub Subotić, koji je ušao kao gost, produkcija je došla na ideju da ga ubaci kao takmičara. Kako bi ispričao šta je istina, čelnici „Hepija“ u strogoj tajnosti vodi pregovore sa Srboljubom, koji bi danas trebalo da potpiše ugovor. Gorana još nije dala svoj pristanak, pa će ona verovatno naknadno ući u vilu, što će dodatno šokirati Ljubu i Aleksandru, koje su uveliko deo rijalitija”, priča izvor blizak produkciji.

Sa druge strane, Srboljub nije bio raspoložen da razgovara sa medijima, ali nije ni demantovao naše navode, već je poručio da je ljut na sebe, kakvu je sliku poslao javosti. On je mislio na momenat kada je isprovocirao Ljubu, a ona ga gađala stolicom.

“Ne želim da se povlačim po medijima, smatram da je to glupost da govorim moje dalje planove. Jedino što mogu da vam kažem jeste da sam se u lošem svetlu predstavio onim gostovanjem i da ću to pokušati da ispravim”, rekao je Subotić za „Alo!“

Gorana nije želela da komentariše naše navode, kao ni tvrdnje svoga strica da je njena sestra Aleksandra dolazila u njegovu kuću i skidala se pred njegovom porodicom.

loading...