Pridjevi nastupaju u Tvornici kulture

Labinsko-zagrebački sastav Pridjevi nastupiće u Tvornici kulture u petak, 4. decembra

Psihodelični bend Pridjevi osnovali su Dino Santaleza, Ivana Picek i Nina Romić 2013. godine. Dino, kao idejni tvorac benda, poznavaocima psihodelije u regiji i šire već je od ranije poznat po izvrsnom muzičkom projektu East-Ra. Takođe, Dino je multimedijalni umetnik i njegovi neobični kolaži krase i naslovnicu prvenca Pridjeva, te je takođe autor i spota za pesmu “Svijet na dlanu”. Bendu su se u kasnijoj fazi pridružili Ivan Levi Levačić i Erol Zejnilović (članovi ABOP-a i Kriesa) te Andrija Santro (Bamwise).

U martu 2014. objavili su prvi materijal, album “Pridjevi”, koji je odlično prihvaćen od publike i kritike te se našao na većini lista albuma godine u regiji. U proleće 2015. taj isti debi izlazi pod okriljem američke diskografske kuće Trouble In Mind, a u najavi je i vinilno izdanje.

Pridjevi donose atmosferičnu mešavinu zaraznih pop melodija, sanjive psihodelije, plesnog groovea, folka i eksperimentalne muzike prošaranu dvoglasnim pevanjem Ivane i Nine.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 40 kn.

Službena prodajna mesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

 

Izvor: BalkanRock

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273