Priča o brendu: Prirodna kozmetika “Sabi Handmade” + darivanje!

U serijalu Priče o brendu predstavljamo domaće kozmetičke brendove u čijim su asortimanima proizvodi koji svojim kvalitetom, originalnošću i dizajnom zaslužuju našu pažnju.

Priredila: Jasmina Ubiparip

“Uživajte u saznanju da na svoju kožu nanosite deo prirode!” – prva je rečenica koju ćete pročitati kada se nađete na sajtu kozmetike Sabi Handmade. To, kao i sam izgled proizvoda upakovanih u zanimljivu ambalažu vedrih boja, navelo nas je da poželimo da saznamo nešto više o ovoj kozmetici.

 
I evo, ovako je sve počelo…

Jelena i Jasna Hajduković, Sabi Handmade
Dve sestre, Jelena i Jasna Hajduković, radile su zajedno u svom salonu lepote, okružene skupim, ekskluzivnim proizvodima. Svakodnevno su videle rezultate koje daje upotreba te kozmetike, ali nešto je nedostajalo… Jednostavnost! Želja da stvore nešto od neprerađenog bilja i nerafinisanih biljnih ulja koje nam je podarila sama priroda, pretvorila se u nov kozmetički brend – Sabi Handmade.

 

 

Darivanje! Ako do sada niste probali ovu kozmetiku, a imate želju to da učinite, u Sabi Handmade za vas su pripremili jedan proizvod na poklon. Detalje ćete pronaći na poslednjoj stranici intervjua.

 

Kliknite za nastavak…

 

loading...