Premijera: Sergej Ćetković – Korov

Nakon pet godina pauze jedan od omiljenih regionalnih pop izvođača Sergej Ćetković, odlučio je publiku da obraduje novim albumom, a danas je objavio singl pod nazivom „Korov“ propraćen video spotom.

Visokobudžetni spot sniman je u Toskani prema zamisli Sergeja Ćetkovića, a emotivni stihovi i odličan muzički aranžman u skladu su s njegovim dosadašnjim italo pop stilom koji verno neguje tokom čitave svoje karijere. Sergej je napisao tekst i muziku, dok je za aranžman bio zadužen Dado Marinkov. Novi spot je i najava za šesti studijski album popularnog pevača koji će nositi ime pesme „Moj svije“. S njom je Sergej uspešno nastupio na prošlogodišnjem Eurosongu, završivši takmičenje među 20 najboljih izvođača.

O novom albumu, koji će biti malo drugačije i energičnije izdanje Sergeja, popularni pevač kaže: „Stari Sergej u novom ruhu. Desile su se nove saradnje s muzičarima iz Hrvatske i Makedonije, napravili smo neku novu kombinaciju i svako je unio nove energije. Nove pjesme su malo drugačije i, po meni, zrelije od onog što smo radili do sada, a to je i bilo za očekivati„. Uživajte u novom spotu:

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273