Premijera: OK bend feat. Nani – „Istina u laži“

OK bend posle kraće pauze ponovo se vraća na muzičku scenu sa novim singlom „Istina u laži“ koji će definitivno biti u rangu najvećih hitova ove popularne grupe

Spremniji nego ikada, OK bend je odlučio da ovoga puta svoje najvernije obožavaoce obraduje duetom koji je nešto potpuno drugačije od svega do sada što su radili, zašta je zaslužna saradnja sa TSM production. Samim tim da se u novoj pesmi pojavljuje mlada i talentovana pevačica Nani, pred kojom je blistava karijera, učiniće da novi spot bude atraktivniji i provokativniji. Takođe, Goran Gluhaković, frontmen jednog od najpopularnijih bendova s početkom 2000 godine, obećava da će od sada više pažnje posvetiti svojim obožavaocima, te najavljuje svakodnevno druženje putem društvenih mreža uz obećanje da ih neće izneveriti.

OK bend na domaćoj muzičkoj sceni 1999. godine skrenuo je pažnju na sebe numerom „Ferari crveni“, koja je u tom periodu bila jedna od najslušanijih pesama kako kod nas, tako i van granica naše zemlje. Posle ove vesele i neobične pesmice, karijera ovog benda kreće neverovatno uzlaznom putanjom, uz koju nastaju i hitovi: „A u međuvremenu“, „Oko mene lete svi“, “ Kad bi znao“, Rana moja“, „Još ovu noć“, i mnogih drugih pa sve do sadašnjeg dueta koji će danas doživeti svoju premijeru „Istina u laži“.

Spot je sniman pod rediljskom palicom produkcijske kuće Toxic u Beogradu na različitim lokacijama, a verujemo da posle njega, ništa više neće biti isto… Uživajte u velikom povratku OK Benda.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273