Premijera filma „Igra u tami“: Glumci prošetali crvenim tepihom

U utorak, 10.novembra, održana je premijera filma Juga Radivojevića „Igra u tami“. Autorska i glumačka ekipa filma u Sava Centar došla je u luksuznim Toyota Avensis automobilima, a brojna publika i predstavnici medija pozdravili su ih na crvenom tepihu.

U punoj Velikoj dvorani Sava Centra publika je ovacijama pozdravila ekipu filma „Igra u tami“ predvođenu producentom i glavnim glumcem Vukom Kostićem, Tamarom Dragičević, Viktorom Savićem, Borkom Tomović, Igorom Damnjanovićem, Vladicom Milosavljević i ostalim članovima. Posle projekcije u Sava Centru, ekipa filma posetila je i bioskop Cineplexx Ušće Shopping Center, gde su se poklonili tamošnjoj publici u prepunoj sali.

igra-u-tami-2

Posle dve uspešne premijerne projekcije slavlje je nastavljeno je klubu Đura Bar na Dorćolu.  Film „Igra u tami“ od danas je na redovnom repertoaru svih bioskopa.

igra-u-tami

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273