Premijera domaćeg filma „Panama“ – sutra

„Panama“, prvi dugometražni igrani film Pavla Vučkovića imaće bioskopsku premijeru u sredu 21. oktobra u Sava centru sa početkom u 20.30.

Uzbuđena sam i željno iščekujem premijeru filma pred beogradskom publikom. Imam tremu, ali sam ponosna i srećna što je naš film na kome smo dugo radili na korak od bioskopskih projekcija u Srbiji. Pozivam ovom prilikom sve koji su u mogućnosti da dođu 21. oktobra na premijeru filma i podrže mladu ekipu filma„, izjavila je pred premijeru glavna glumica Jovana Stojiljković.

Njen partner Slaven Došlo je otrkio da je „Panama“ njegov prvi film i da zbog poštovanja, uvek osluškuje reakcije publike.

Nadam se da će prihvatiti to što smo dugo radili. Centar ‘Sava’ je sigurno najveća bioskopska sala u ovom delu Evrope i nadam se da će publika doći u velikom broju„.

Odmah nakon premijere, od 22. oktobra, film „Panama“ ulazi u bioskope širom Srbije.

Izvor: Mondo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273