Premijera: Dado Polumenta predstavio pesmu zbog koje je zaplakao ceo region

Nova pesma Srce kad stane, tada je kasno da se mijenjaš je prilično iznenadila obožavaoce Dade Polumente koji nisu takvo nešto očekivali od ovog folk pevača.

Osim primetnog otklona prema pop muzici, Dado je i tekstom pesme poslao ozbiljnu poruku. Kako pevač kaže, želeo je da se svako ko presluša pesmu zapita o smislu života, kako se ophodi prema ljudima i da li je gluv za tuđe muke ili ne.

Muzika je čista umetnost, ali moram priznati da je poslednjih godina mnogo devalvirala i izgubila na vrednosti. Moj cilj je da dotaknem duše svakoga ko sluša pesmu i da se zamisli nad svime što nas okružuje. U suprotnom – nema vrednost” izjavio je pevač za Svet.

Pevač je očekivao pozitivne reakcije, ali se iznenadio kada je dobio reči hvale iz celog regiona. Kako Polumenta kaže, nema osobe koja nije poslušala pesmu, a da nije pustila suzu. Spot se završava rečenicom: Poštujmo ljude dok su živi…

Pevačevo novo ostvarenje možete pogledati u nastavku:

Izvor: Tračara


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273