Premijera: Boban Rajović ženama poklonio spot za 8. mart

Pevač Boban Rajović je zbog ljubavi radio mnoge stvari: bavio se sumnjivim poslovima, s druge strane zakona, hapsila ga je interventna, skakao je bez padobrana, a sad je, zbog nove ljubavi, zamalo “zaradio” i upalu pluća. Sve to, naravno, u spotovima, a jedan od njih premijerno je predstavio danas, na Dan žena, kao poklon svim damama.

Inače, Rajović je odlučio da pred predstojeće koncerte u Spaladium areni u Splitu 15.04. i u Areni u Zagrebu 20.05. svoje fanove obraduje sa nekoliko novih pesama, a ovo je tek prva u nizu.

U pitanju je pesma “Kiša lije” koju potpisuju Miloš Roganović, Aleksandar Kobac i Dušan Alagić, a u spotu se pojavljuje atraktivna manekenka Jelena Grujić. Kako bi što verodostojnije dočarao pesmu ali i čežnju za dragom sa kojom nikako da se sastane, Boban je snimao pod veštačkom kišom ceo dan i zamalo zaradio upalu pluća. Da li se to isplatilo, da li se Boban na kraju sastao sa svojom “dragom” pogledajte spot i saznajte.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273