Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Prelepa Pinkova zvezdica obara s nogu: Žiri je uporedio sa Adrianom Limom! (video) | Nostalgija.com

Prelepa Pinkova zvezdica obara s nogu: Žiri je uporedio sa Adrianom Limom! (video)

Emilija Boškić se večeras u Pinkovim zvezdicama predstavila pesmom “Touch the sky” Džuli Fovlis i potpuno očaraa žiri.

“Ja sam se osetio kao Robin Hud, imam luk i strelu i gađam jabuke bele. Super mi je bilo, elegantno, simpatično. Bilo mi je super”, rekao je Sergej Ćetković.

“Bilo je strava, genijalno je bilo. Haljina je top, ličiš na Adrianu Limu, pevaš strava. Bilo mi je prelepo, prelepo. Stvarno je bilo divno. Priredila si nam pravi šou, pravu zabavu i to je baš ono što ovaj šou treba da ima“, rekao je Sale Tropiko.

“Ti zračiš toliko jednu lepu energiju, ništa nije banalno, jeftino. Sve je toliko lepo i veličanstveno. Toliko si se lepo obukla i lepa si”, rekla je Goca Tržan.

“Ima tu neku italijansku lepotu. Ako i glumiš, čula sam da se baviš i manekenstvom, a verovatno bi želela da budeš i voditeljka. Ja bih volela da upišeš glumu, jer tako lepih glumica, skladnih, koje zrače tako plemenitom energijom, nema. Emilija, želim ti svu sreću na putu ka uspehu, ti si multitalentovana”, rekla je Leontina.

loading...