Prednovogodišnji koncert Nena Belana u Mikser House-u

Neposredno pred ulazak u tridesetu godinu svoje karijere, Neno Belan će, zajedno sa Fiumensima, 23. decembra u 21 čas, u Mikser House-u (Karađorđeva 46) prirediti prednovogodišnji koncert za beogradsku publiku, gde će svirati najbolje pesme sve od perioda “Đavola”, pa do aktuelnih numera koje najavljuju novi album.

Sa željom da u novoj 2016. godini mnogo više pričamo o ljubavi, da zvuci ulice budu u ritmu ljubavi i mode i da nas sačeka dugo toplo ljeto, na veliki prednovogodišnji koncert stižu Neno Belan i Fiumensi koji za 23. decembar spremaju nezaboravnu svirku i obećavaju da će publiku opremiti pozitivnom energijom dovoljnom za čitavu godinu pred nama.

Neno Belan će koncertom u Mikser House-u obeležiti i ulazak u tridesetu godinu karijere, kao i trideset godina od prvog albuma Đavola “Ljubav i moda” koji je objavljen 1986. godine. Koncert će sammim tim i obuhvatiti presek Belanovog trodecenijskog muzičkog puta , pa će Neno i Fiumensi svirati dobro poznate hitove iz perioda “Đavola”, poput “Điri Điri”, “Zvuci ulice”, “Pričaj mi o ljubavi”, “Sunčan dan”, “Dotakni me usnama” a publika će isto tako imati priliku da uživa i u novijim hitovima, kao što su “Zar više nema nas” (duet sa Massimom Savićem), “Rijeka snova”, kao i “Tvoj glas” (duet sa Majom Posavec), kojim Neno Belan najavljuje i skoru objavu novog studijskog albuma.

Ulaznice za veliki novogodišnji koncert Nene Belana i Fiumensa dostupne su na prodajnim mestima Gigs Tix-a (Mikser House, Corner shopovi, Vulkan knjižare) po promotivnoj ceni od 800 dinara, koja važi za prvih 200 karata. Naredna cena biće 1000 dinara.

 

Foto: Neno Belan Mikser House Promo
Izvor: MTV.rs


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273