Pred ogledalom Verice Rakočević: Ne volim da sam skockana, tajna lepote je u jednostavnosti

Modna kreatorka Verica Rakočević kojoj po izgledu i energiji niko ne bi rekao da je blizu osme decenije, veruje da je tajna lepote u jednostavnosti i prirodnosti, da je svaka žena sa zdravom kosom, kožom i zubima lepa, a telo bez strija i kapilara ukoliko se redovno tušira hladnom vodom.

PRE ODLASKA NA SPAVANJE obavezno, posle skidanja šminke micelarnom vodom, četkicom za lice i alojom operem lice i vrat. Zimi stavljam vitamin C i kapi kolagena. Takođe, nikada ne odem na spavanje dok se ne istuširam ledenom vodom. Osim genetike to je tajna moje lepe kože bez kapilara i strija. Ujutro posle kratkog vežbanja i istezanja stavljam kapi kolagena i kremu sa zaštitnim faktotom. Svi proizvodi su organski, sa klinike Jana. Jutarnje tuširanje krećem toplom a završavam ledenom vodom.

Novo🍀🍀🍀saten i muslin svila.Velicina 40 i 38

A photo posted by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on Nov 2, 2016 at 4:51pm PDT

DOK SAM BILA MLAĐA više sam se šminkala što sa ovim iskustvom nikako ne bih ponovila. Koža je najlepša sa prirodnim izgledom.

PAMTIM SAVET MOJE MAME: Čista kosa, negovana koža i zdravi zubi su osnova zdravog i lepog izgleda.

NE VOLIM DA SE “SKOCKAM” i to nikada ne radim. Važno mi je da sam uredna negovana i prirodna. Ne sviđa mi se ni kad me mnogo šminkaju za snimanje i fotografisanje. Moja kuma Buba zna da kaže pred neki izlazak: “Molim te samo nemoj da se doteraš” i to mi se dopada.

U NESESERU UVEK IMAM sjaj za usta, maskaru, četku za kosu i punjač za telefon.

Arivederci Roma👯

A photo posted by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on Apr 4, 2016 at 11:35pm PDT

VRLO SAM OBAZRIVA kada gledam reklame za kozmetičke preparate. Ne probam sve što se nudi niti tražim da mi neko nešto preporuči, ali neverovatno je koliko me intuicija dovede do onoga što mi najviše prija. Moja omiljena mirisna nota je “VR”.

SAVETOVALA SAM MOJIM KĆERKAMA isto što i moja mama meni: “Higijena i nega”. Učila sam ih da je lepota u jednostavnosti.

Njujork👯💛

A photo posted by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on Oct 10, 2015 at 9:37am PDT

MOJ TRENING podrazumeva ujutro deset minuta trenažera, trbušnjaci, vežbe za ruke leđa i gluteus. Obavezno istezanje na čistom vazduhu.

NAJVEĆU LUDORIJU sam napravila u gimnaziji kada sam svoju prelepu dugu kosu prelila hidrogenom sa namerom da pređem u plavuše. Naravno da sam posle toga morala da se ošišam.

NAJDRAŽI KOMPLIMENT na izgled je da imam energiju kao da mi je trideset.

NEMAM SLABIH TAČAKA kada je o izgledu reč. U martu punim šezdeset devet godina, koža je sveža, kosa neproređena, mišići okej i ne boli me ništa. Imam još tone neiskorišćene energije i dosta želja što je jako važno kada ste na pragu osme decenije.

loading...