Poznati hrvatski glumac optužio spremačicu za krađu 20.000 evra

Supružnici Tarik i Lejla Filipović krajem 2010. godine zaposlili Anicu J. (50) kao spremačicu, a nakon tri godine su otkriti da ih je pokrala.

Protiv Anice J, podignuta je optužnica jer je iz doma Filipović ukrala zlatni nakit i oko 20.000 evra, prenosi Jutarnji.hr.

O priznanju krađe potpisala je i potvrdu kod javnog beležnika uz obećanje da će u roku od godinu dana glumcu i njegovoj supruzi vratiti novac. Ipak, umesto održanog obećanja, Anici J. će uskoro početi suđenje na Opštinskom sudu u Zagrebu.

Nakit smo držali u garderobi u spavaćoj sobi. Tašta Fehima došla nam je u posetu. Na moj rođendan primetila je Anicu da se čudno ponaša dok izlazi iz gostinjske sobe u kojoj je Fehima bila smeštena. Otišla je da proveri novčanik, falilo joj je 100 kanadskih dolara i zlatni prsten. Anica je priznala krađu – pojadao se hrvatski glumac i voditelj.

Pravdala se da joj je muž zapao u probleme, da mu kamatari prete i da je nakit prodala. Hteli smo to da rešimo mirnim putem, ali do danas ništa nije vratila niti je pokazala nameru da vrati makar deo – dodao je.

Sa druge strane, Anica tvrdi suprotno.

Potpisala sam potvrdu kod beležnika o povraćaju novca, ali nisam čitala šta potpisujem. Kako su se ti predmeti (veliki i mali dukat, prsten i lančić) našli u mojoj torbi toga dana, treba pitati Tarika. O Fehiminim stvarima ništa ne znam – uveravala je tužioce optužena Anica J, koja je ukradene stvari navodno prodala u Dubravi za oko 1.300 evra.

Anica J. je Filipovićima, prema optužnici, ukrala pet zlatnih dukata, tri burme, tri zlatne ogrlice i jednu s biserima, osam dečjih zlatnih narukvica i šest minđuša, prsten s briljantom

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273